Wash the beets and carrots and bake with sea salt for 30 minutes at 200°C. Remove the skins from the roasted vegetables.
Свеклу и морковь промойте и запекайте на морской соли в течение 30 минут при температуре 200°C. С запеченных овощей снимите кожуру.
Prepare the salad: cut the beets, carrots and pickled cucumber into large cubes.
Приготовьте салат: свеклу, морковь и соленый огурец нарежьте крупными кубиками.
Mix the chopped vegetables with sauerkraut and beans, after draining the liquid.
Нарезанные овощи смешайте с квашеной капустой и фасолью, предварительно слив жидкость.
Prepare the dressing: mix oil, wine vinegar, mustard, sugar, salt and pepper. Stir until smooth.
Приготовьте заправку: смешайте масло, винный уксус, горчицу, сахар, соль и перец. Перемешайте до однородной консистенции.
Season with vinaigrette and serve the dish.
Заправьте винегрет и подавайте блюдо.