Prepare food as required. Sift the flour. Boil water for the test. Prepare the dishes for the dough.
Подготовьте продукты по норме. Муку просейте. Вскипятите для теста воду. Приготовьте посуду для теста.
Knead the dough for the pasties. Pour flour and salt into a bowl. Pour boiling water, but first stir the dough with a fork and then with your hands until it comes together into one lump. Leave it for 10 minutes.
Замесите для чебуреков тесто. Всыпьте в миску муку, соль. Налейте кипяток, но сначала мешайте тесто вилкой, а потом руками, пока оно не соберется в один комок. Отставьте его на 10 минут.
Cut the mozzarella into pieces. Divide the dough into parts, roll them out. Place sliced cheese on each oval and seal the edges. Fry the pasties on both sides until they turn golden.
Моцареллу нарежьте на кусочки. Тесто разделите на части, раскатайте их. На каждый овал положите нарезанный сыр и защепите края. Поставьте жарить чебуреки с двух сторон, пока они не станут золотистыми.
Serve pasties with mozzarella with pickled vegetables. Add fresh vegetables or herbs if desired.
Чебуреки с моцареллой подайте с маринованными овощами. По желанию положите свежие овощи или зелень.