Defrost the dough. Prepare all the products on the list. Set out the kitchen utensils you will need to work with.
Разморозьте тесто. Приготовьте все продукты по списку. Выставьте кухонный инвентарь, с которым придется работать.
Divide the dough into 4 parts. Roll each piece into a circle. Spread half of each circle with ketchup.
Разделите тесто на 4 части. Раскатайте каждую часть в круг. Половину каждого круга смажьте кетчупом.
Place sliced ham on each ketchup circle. Lubricate it with mayonnaise and sprinkle with grated cheese. Fold in half and crimp the edges with your fingers or a fork. Lubricate the top with ketchup. Place the pasties in the oven preheated to 220 degrees for 15-20 minutes.
На каждый круг с кетчупом выложите нарезанную ветчину. Смажьте ее майонезом и посыпьте тертым сыром. Сложите пополам и защипните края пальцами или вилкой. Верх смажьте кетчупом. Отправьте чебуреки в духовку, разогретую до 220 градусов на 15-20 минут.
Serve the chebureks warm. Top them with the sauce of your choice. Place sliced fresh vegetables or pickled cucumbers and small tomatoes nearby. Add a sprig of fresh herbs.
Чебуреки подайте теплыми. Нанесите на них соус по вашему вкусу. Уложите рядом нарезку свежих овощей или маринованные огурцы, помидоры небольшого размера. Положите веточку свежей зелени.