List all products by weight and volume. Sift the flour to allow it to absorb air. Peel and wash the onion.
Выставьте все продукты по весу и объему. Муку просейте, чтобы она набралась воздуха. Лук очистите и помойте.
For the dough, mix milk, yolks, cognac and flour in a bowl. Set the dough aside for 15 minutes to rest.
Для теста в миске смешайте молоко, желтки, коньяк и муку. Отставьте тесто на 15 минут, пусть оно отдохнет.
Divide the dough into 15 parts, straighten the flatbreads, grease them with vegetable oil and stack them on top of each other.
Разделите тесто на 15 частей, расправьте лепешки, смажьте их растительным маслом и сложите стопкой друг на друга.
Prepare the filling from minced meat, finely chopped onion, salt, pepper and kefir. Mix well.
Приготовьте начинку из фарша, мелко нарезанного лука, соли, перца и кефира. Хорошо перемешайте.
Place the filling on the flatbreads and fry in plenty of oil until golden brown.
На лепешки выкладывайте начинку и жарьте в большом количестве масла до золотистой корочки.
Serve chebureks with fermented milk drink or sour cream. Sprinkle with herbs. Complete the dish with herbs of your choice.
Чебуреки подайте с кисломолочным напитком или сметаной. Посыпьте пряными травами. Дополните блюдо зеленью по вашему выбору.