Trim the meat from excess tissue, fat or chaff. Wash it and dry it slightly. Peel and wash the onion. Sift the flour.
Мясо зачистите от лишних тканей, жира или плевы. Помойте его и слегка обсушите. Лук очистите и помойте. Муку просейте.
Melt the butter. Stir salt in water. Add water and butter to the flour and knead the dough. Cover with film and let it stand for 15-20 minutes.
Растопите сливочное масло. В воде размешайте соль. Добавьте воду и сливочное масло в муку и замесите тесто. Накройте пленкой и дайте ему постоять 15-20 минут.
Pass the onion and turkey fillet through a meat grinder or grind in a blender. Add salt and pepper to taste. Stir.
Лук и филе индейки пропустите через мясорубку или измельчите в блендере. Добавьте соль и перец по вкусу. Перемешайте.
Divide the dough according to the number and size of future pasties (8-9). Roll out each part to a thickness of 2-3 mm and lay out the minced meat. Cover it with the other half and seal the ends with a fork. Fry the pasties in a frying pan with vegetable oil until cooked on both sides. Place them on a paper towel to remove excess fat.
Тесто разделить по количеству и размеру будущих чебуреков (8-9). Каждую часть раскатайте толщиной 2-3 мм и выложите фарш. Накройте его второй половиной и скрепите вилкой концы. Жарьте чебуреки в сковороде с растительным маслом до готовности с двух сторон. Выложите их на бумажное полотенце, чтобы убрать лишний жир.
Serve the pasties hot. Add several types of sauce to suit your taste. Add onion and parsley to the plate.
Подайте чебуреки горячими. Положите к ним несколько видов соуса по вашему вкусу. Добавьте на тарелку зелень лука, петрушки.