Wash and peel the vegetables, rinse the chicken legs and remove excess fat. Boil water and prepare a deep saucepan or cauldron.
Вымойте и очистите овощи, куриные окорочка промойте и очистите от лишнего жира. Вскипятите воду и подготовьте глубокую кастрюлю или казан.
Cut the legs into portions and add salt, cut the onion into large cubes.
Окорочка разрежьте на порционные кусочки и посолите, лук нарежьте крупными кубиками.
Over medium heat, fry the chicken and onions in a cauldron or saucepan in hot vegetable oil for 7-10 minutes, stirring occasionally.
На среднем огне обжаривайте курицу и лук в казане или кастрюле на раскаленном растительном масле 7-10 минут, периодически помешивая.
Add tomato paste and continue frying for another 2-3 minutes, then pour water (boiling water) over the chicken and simmer for 15 minutes.
Добавьте томатную пасту и продолжайте обжаривать еще 2-3 минуты, затем залейте курицу водой (кипятком) и тушите 15 минут.
Meanwhile, cut the potatoes into 1 cm thick slices and add them to the chicken.
Тем временем нарежьте картофель кружочками толщиной 1 см и отправьте его к курице.
Simmer the chicken and potato roast until cooked through (about 20-25 minutes) and serve hot.
Тушите жаркое из курицы и картофеля до полной готовности (около 20-25 минут) и подавайте горячим.