Set all products by weight and volume. Prepare the dishes in which you will cook. Wash the peaches thoroughly.
Выставьте по весу и объему все продукты. Приготовьте посуду, в которой будете готовить. Персики тщательно помойте.
Boil water and place peaches in it for 20 seconds. Then transfer them to cold water and cool. Remove the skin from the peaches by making slits.
Вскипятите воду и опустите в нее персики на 20 секунд. Затем переместите их в холодную воду и остудите. Снимите с персиков кожицу, сделав надрезы.
Cut the peaches into slices. Add sugar to 400 ml of boiling water and stir. Dip the peaches into the syrup and boil for 2-3 minutes. Turn off the heat, remove the peaches from the syrup with a slotted spoon and cool.
Нарежьте персики дольками. В 400 мл кипящей воды добавьте сахар, перемешайте. Опустите в сироп персики и проварите 2-3 минуты. Огонь выключите, а персики извлеките шумовкой из сиропа и остудите.
Mix cream and mascarpone. Beat them with a mixer for 1 minute. Add powdered sugar and beat until thickened.
Смешайте сливки и маскарпон. Взбейте их миксером 1 минуту. Добавьте сахарную пудру и взбивайте, пока не загустеет.
Dip the cookies into the peach syrup and immediately place the first layer in the pan. Place a layer of cream on top with a spoon or pastry bag. Place a layer of peaches on top of the cream. Next is another layer of cookies in syrup. Place the cream on top in the form of beautiful small peaks.
Печенье окуните в персиковый сироп и сразу же выкладывайте первым слоем в форму. Сверху положите слой крема ложкой или кондитерским мешком. На крем уложите слой персиков. Следом - снова слой печенья в сиропе. Сверху выложите крем в виде красивых небольших пиков.
Serve tiramisu in portions with tea. Garnish with a sprig of mint. Add some fresh seasonal berries.
Подайте тирамису порционными кусочками к чаю. Украсьте веточкой мяты. Положите несколько свежих сезонных ягод.