Measure out the ingredients - divide the butter into two parts, sift the flour.
Отмерьте продукты - масло разделите на две части, просейте муку.
Prepare the dough. Add baking soda, salt and vanilla sugar to flour. Add butter and grind into crumbs. Add fermented baked milk, sour cream and 1 egg, stir and refrigerate for one hour.
Приготовьте тесто. Всыпьте в муку соду, соль и ванильный сахар. Добавьте сливочное масло и перетрите в крошку. Добавьте ряженку, сметану и 1 яйцо, перемешайте и уберите в холодильник на один час.
Divide the dough into two parts and roll out thinly. Brush with melted butter, sprinkle with mashed halva and wrap into a roll. Accept.
Поделите тесто на две части и тонко раскатайте. Смажьте растопленным масло, присыпьте размятой халвой и заверните в рулет. Примните.
Brush the roll with egg yolk and cut into rolls. Bake in the oven for 30 minutes at 200 C.
Смажьте рулет яичным желтком и порежьте на рулетики. Запекайте в духовке 30 минут при температуре 200 С.
For a great and energizing start to the day, serve the roll for breakfast with aromatic, freshly brewed coffee.
Для отличного и бодрого начала дня, подавайте рулет на завтрак с ароматным, свежесваренным кофе.