Weigh all the products and put them on the table. Sift the flour. Peel and wash the onion and garlic.
Взвесьте все продукты и выставьте их на стол. Муку просейте. Лук и чеснок очистите и помойте.
Beat the egg into the flour, add salt and water at room temperature. Knead the dough and leave it to rest for 30 minutes.
Вбейте в муку яйцо, добавьте соль и воду комнатной температуры. Замесите тесто и оставьте его отдохнуть на 30 минут.
Add chopped onion and garlic to the minced meat, add salt and ground black pepper. Mix thoroughly until smooth.
В фарш положите нарезанный лук и чеснок, всыпьте соль и черный молотый перец. Тщательно перемешайте до однородности.
Divide the dough into small pieces and roll into flat cakes. Place the minced meat on one side of each tortilla and cover with the other. Seal the edges and press with a fork. Fry in heated vegetable oil.
Тесто разделите на небольшие кусочки раскатайте в лепешки. Фарш кладите на одну сторону каждой лепешки, второй накрывайте. Слепите края и прижмите вилкой. Жарьте в разогретом растительном масле.
Serve hot pasties with greens. Garnish with a sprig of dill or parsley. Add tomato slices.
Горячие чебуреки подайте к столу с зеленью. Украсьте веточкой укропа или петрушки. Положите дольки томатов.