Clean the meat, wash and dry. Pass through a meat grinder. Peel the onion and wash it. Sift the flour.
Мясо зачистите, помойте и обсушите. Пропустите через мясорубку. Лук очистите, помойте. Муку просейте.
Combine flour, boiling water, butter and salt in a bowl, stir first with a fork so as not to burn yourself, and then with your hands. Knead the dough and leave it to rest for 20-30 minutes.
Муку, кипяток, масло и соль соедините в миске, размешайте сначала вилкой, чтобы не обжечься, а затем руками. Замесите тесто и оставьте его отдыхать на 20-30 минут.
Add finely chopped onion, salt, pepper, and cold water to the meat. Stir the minced meat so that it absorbs it, then there will be a lot of broth inside the pasties
В мясо добавьте нарезанный мелко лук, соль, перец, холодную воду. Перемешайте фарш, чтобы он впитал ее, тогда внутри чебуреков будет много бульона
Divide the rested dough into 10-12 circles and roll out. Place the filling and seal the edges with a corrugated knife or fork. Fry in a well-heated frying pan. To make bubbles form on the pasties, pour hot oil from the frying pan over them.
Отдохнувшее тесто разделайте на 10-12 кружочков и раскатайте. Положите начину, слепите края гофрированным ножом или вилкой. Жарьте в хорошо разогретой сковороде. Чтобы на чебуреках образовывались пузыри, поливайте их горячим маслом со сковороды.
The most delicious pasties are piping hot, so serve them hot. Garnish with tomatoes or sweet peppers. Add greens.
Самые вкусные чебуреки - с пылу-жару, поэтому подавайте их горячими. Украсьте помидорами или сладким перцем. Положите зелень.