Wash and peel the mushrooms and cut into quarters, finely grate the cheese and cut the onion into thin strips. Prepare a high-sided frying pan.
Вымойте и очистите грибы и нарежьте на четвертинки, мелко натрите сыр и нарежьте лук тонкой соломкой. Подготовьте сковороду с высокими стенками.
Fry the onion for 3-4 minutes in well-heated oil, sprinkled with sea salt, until golden brown.
Лук обжаривайте в течение 3–4 минут на хорошо разогретом масле, присыпав морской солью, до золотистого цвета.
Mix mushrooms with onions and fry for 3-5 minutes. Add flour, cream, nutmeg, salt and pepper. Stir everything and, reducing the heat to low, simmer for 5 minutes.
Грибы смешайте с луком и обжаривайте в течение 3–5 минут. Всыпьте муку, добавьте сливки, мускатный орех, соль и перец. Перемешайте все и, убавив огонь до минимума, тушите 5 минут.
Add the grated mozzarella, remove the pan from the heat and leave the dish covered for a few minutes to melt the cheese.
Добавьте тертую моцареллу, снимите сковороду с огня и оставьте блюдо под крышкой на несколько минут, чтобы сыр расплавился.