Weigh the required amount of ingredients. Trim the meat from chaff and fat, wash and dry.
Взвесьте нужное количество ингредиентов. Мясо зачистите от плевы и жира, помойте и обсушите.
Knead the dough by pouring flour into a bowl, pouring water, and salt. Leave it to rest for 10-15 minutes. Cut the meat into small cubes and add salt.
Замесите тесто, для чего в миску насыпьте муку, налейте воду, посолите. Оставьте его на 10-15 минут отдохнуть. Мясо нарежьте на мелкие кубики и посолите.
Cut the dough into pieces. Roll each piece into a thin layer. Add the sliced chicken breast, cover with the other half of the tortilla and use your fingers or a fork to seal the edges. Fry the pasties in a frying pan with hot vegetable oil on both sides until golden brown.
Тесто нарежьте на кусочки. Каждый кусочек раскатайте в тонкий пласт. Положите нарезанную куриную грудку, накройте второй половиной лепешки и при помощи пальцев или вилки уплотните края. Жарьте чебуреки в сковороде с горячим растительным маслом с двух сторон до золотистого цвета.
Serve the pasties on a platter. Garnish with whole cherry tomatoes. Add parsley sprigs.
Подайте чебуреки на блюде. Украсьте целыми помидорами черри. Положите веточки петрушки.