Prepare all the ingredients for the pasties. Sift the flour. Prepare a bowl for kneading the dough.
Приготовьте все продукты для чебуреков. Муку просейте. Приготовьте посуду для замешивания теста.
Prepare the dough from flour, sparkling water and salt. After kneading, leave it to rest for 10 minutes.
Приготовьте тесто из муки, газированной воды и соли. После замешивания оставьте его на 10 минут отдохнуть.
Grate the cheese on a coarse grater. Divide the dough into pieces and form it into balls. Then roll each into a layer. Place cheese on one half, cover with the other half and seal the edges.
Сыр натрите на крупной терке. Тесто разделите на кусочки и сформируйте из него шарики. Затем каждый раскатайте в пласт. На одну половину положите сыр, а другой половиной накройте и защипите края.
Pour oil into a heated frying pan. Send the pasties to fry - on both sides until cooked.
В разогретую сковороду налейте масло. Отправьте чебуреки жариться - с обеих сторон до готовности.
Serve the pasties on a serving plate. Add sauce to taste, sour cream. Garnish with vegetables and a sprig of any greenery.
Подайте чебуреки на порционной тарелке. Положите соус по вкусу, сметану. Украсьте овощами и веточкой любой зелени.