Clean the breast from the chaff and veins, wash and dry. Peel and wash the garlic. Wash and dry the greens.
Грудку зачистите от плевы и прожилок, помойте и обсушите. Чеснок очистите и помойте. Зелень помойте и обсушите.
Cut the breast in half, then lengthwise into two parts. Beat the meat and immerse it in a marinade of wine and chopped garlic for 30 minutes.
Грудку разрежьте пополам, затем вдоль на две части. Отбейте мясо и погрузите в маринад из вина и измельченного чеснока на 30 минут.
Place breadcrumbs into a bowl. Grate the cheese and mix it with breadcrumbs.
Высыпьте в миску панировочные сухари. Сыр натрите на терке и смешайте его с сухарями.
First roll the breast pieces in flour, then in the egg, and then in breadcrumbs. Fry the breaded chicken pieces in plenty of oil.
Кусочки грудки сначала обваляйте в муке, затем в яйце, а потом в сухарях. Обжарьте кусочки курицы в панировке в большом количестве масла.
Place the meat on lettuce leaves. Decorate it with cheese slices. Add sprigs of parsley, basil or dill. Cut the vegetables into slices.
Мясо уложите на листья салата. Украсьте его сырными пластинками. Положите веточки петрушки, базилика или укропа. Нарежьте дольками овощи.