Prepare the meat, trim it, wash it and dry it. Wash the eggplants and remove the stems. Peel and wash the onions, carrots and garlic. Wash the tomatoes.
Подготовьте мясо, зачистите его, помойте и обсушите. Баклажаны помойте и удалите плодоножки. Лук, морковь и чеснок почистите и помойте. Помидоры помойте.
Cut the eggplants into strips and cover with salted water. Soak in it for 20 minutes to remove the bitterness.
Баклажаны нарежьте соломкой и залейте соленой водой. Вымачивайте в ней 20 минут, чтобы ушла горечь.
Cut the onion into half rings, carrots into small strips, tomatoes into pieces. Finely chop the greens. Grate the garlic on a fine grater.
Лук нарежьте полукольцами, морковь - мелкой соломкой, помидоры - кусочками. Мелко нашинкуйте зелень. Чеснок натрите на мелкой терке.
Cut the chicken into strips and fry in a frying pan until half cooked. Add onions, carrots and eggplants to it. Stir and simmer until tender for another 10 minutes.
Курицу нарежьте полосками и обжарьте на сковороде до полуготовности. Добавьте к ней лук, морковь и баклажаны. Перемешайте и тушите до готовности еще 10 минут.
Lastly, add tomatoes, garlic and herbs to the pan. Add salt and pepper, stir and simmer for another 1-2 minutes.
Последними отправьте в сковороду помидоры, чеснок и зелень. Посолите и перчите, перемешайте и тушите еще 1-2 минуты.
Place chicken and vegetables on a plate. Garnish with fresh tomato slices. Add parsley sprigs.
Выложите цыпленка с овощами на тарелку. Украсьте дольками свежих помидор. Положите веточки петрушки.