Cut the onion into quarters of rings, carrots into cubes.
Нарежьте лук на четвертинки колец, морковь- брусочками.
In a preheated frying pan, fry the onion, followed by the carrots. Place the sautéed vegetables in a cauldron. Fry the mushrooms until golden brown. Send to sautéed vegetables.
В разогретой сковороде обжарьте лук, следом морковь. Пассированные овощи отправьте в казанок. Обжарьте грибы до золотистого цвета. Отправьте к пассированные овощам.
Heat oil in a separate pan. Fry the chicken thighs on both sides. Send them to the vegetables, add boiling water, bay leaf and simmer under the lid for 20 minutes.
Разогрейте в отдельной сковороде масло. Обжарьте куриные бедра с двух сторон. Отправьте их к овощам, добавьте кипяток, лавровый лист и протушите под крышкой 20 минут.
Serve chicken with fresh cucumbers over pasta.
Подавайте цыпленка со свежими огурчиками к макаронам.