Cut the tomatoes into slices.
Нарежьте томаты на кружочки.
Make guacamole: soften the avocado with a fork, pour in lime juice, add coriander, red pepper and chopped onion. Squeeze the garlic through a press.
Сделайте гуакамоле :вилкой размягчите авокадо , влейте сок лайма , добавьте кориандр, красный перец и нарезанный лук. Выдавите через пресс чеснок.
Cut the bun in half and grill it until crusty. Grill the octopus for a few minutes. Spread guacamole on the bottom of the bun, then add octopus, then thinly sliced tomato.
Разрежьте булочку пополам, обжарьте ее на гриле до корочки. Осьминоги обжарьте на гриле в течение нескольких минут. На нижнюю часть булочки намажьте гуакамоле, далее положите осьминогов, потом тонко нарезанный помидор.
Serve the hot dog with lettuce leaves.
Подавайте хот-дог с салатными листьями.