Remove the cream from the refrigerator in advance. Wash and peel the onions; Clean the chicken fillet from films and excess fat.
Заранее достаньте из холодильника сливки. Вымойте и очистите лук; очистите куриное филе от пленок и лишнего жира.
Add thinly sliced onion to the chicken and fry for 10 minutes. Add flour, mix thoroughly and continue frying for another 2 minutes.
Лук, нарезанный тонкой соломкой, добавьте к курице и обжаривайте в течение 10 минут. Добавьте муку, тщательно перемешайте и продолжайте обжаривать еще 2 минуты.
Pour in the cream, mix everything and simmer for 10 minutes over low heat under the lid, then add mustard, tomato sauce and continue to simmer for 15 minutes, but without a lid.
Влейте сливки, все перемешайте и тушите 10 минут на медленном огне под крышкой, затем добавьте горчицу, томатный соус и продолжайте тушить в течение 15 минут, но уже без крышки.
Serve the finished dish with your favorite side dish.
Готовое блюдо подавайте с любимым гарниром.