Prepare a bowl for halva and cling film.
Подготовьте миску для халвы и пищевую пленку.
Roast the peanuts in a dry frying pan on all sides. Fry the flour until golden brown. Pour water into the pan, add sugar, boil for 4-5 minutes. Add oil. Cool.
Арахис поджарьте на сухой сковороде со всех сторон. Прожарьте муку до золотистого цвета. В кастрюлю налейте воду, добавьте сахар, проварите 4-5 минут. Добавьте масло. Остудите.
Grind peanuts in a blender. Place in a bowl. Add flour and syrup. Mix everything thoroughly. Cover the mold with cling film. Place the halva and smooth it out. Place in the refrigerator for 2-3 hours.
Измельчите в блендере арахис. Выложите в миску. Добавьте муку и сироп. Все тщательно перемешайте. Форму застелите пищевой пленкой. Выложите халву, разровняйте. Отправьте в холодильник на 2-3 часа.
Serve the halva with a cup of hot coffee.
Подавайте халву с чашечкой горячего кофе.