Prepare a set of products. Remove the veins from the hearts, wash and dry. Wash and dry the mushrooms. Wash the dill. Peel and wash the onion.
Подготовьте набор продуктов. Сердечки зачистите от прожилок, помойте и обсушите. Грибы помойте и обсушите. Помойте укроп. Лук очистите и помойте.
Cut the hearts into halves, mushrooms into slices, and onions into small cubes. First fry the onion, then add the mushrooms to it. Put it out a little.
Сердечки нарежьте половинками, грибы — ломтиками, лук — мелким кубиком. Поджарьте сначала лук, потом добавьте к нему грибы. Потушите немного.
Place the hearts in another pan. Fry them over high heat for 3-5 minutes until golden brown.
На другую сковороду поместите сердечки. Жарьте их на сильном огне за 3-5 минут до румяного цвета.
Add salt, curry to the hearts, and after a few minutes - mushrooms with onions and sour cream. Stir and simmer covered for 5-7 minutes until cooked.
Добавьте к сердечкам соль, карри, а через несколько минут — грибы с луком и сметану. Перемешайте и тушите под крышкой 5-7 минут до готовности.
When serving, sprinkle the fricassee with chopped dill. Serve it with rice, vegetable salad or chopped vegetables.
При подаче посыпьте фрикасе нарезанным укропом. Подайте к нему рис, овощной салат или нарезку овощей.