Clean the meat from veins and chaff, wash and dry. Wash the zucchini. Peel and wash the onion and garlic.
Очистите мясо от прожилок и плевы, помойте и обсушите. Кабачки помойте. Лук и чеснок очистите и помойте.
Cut the chicken breast into large pieces and fry in vegetable oil and butter until tender. Place in a bowl and cover with a lid.
Куриную грудку порежьте крупными кусками, обжарьте до готовности на растительном и сливочном масле. Выложите в посуду и накройте крышкой.
In the same pan, fry the zucchini. After frying, place them on a paper towel to absorb excess fat.
В этой же сковороде обжарьте кабачки. После обжарки выложите их на бумажное полотенце, чтоб оно впитало лишний жир.
Finely chop the onion and fry it with garlic until light golden brown. Add flour, mix well, pour in water and add chicken broth. Let simmer for a few minutes and add cream cheese to the sauce. Salt and pepper to taste.
Мелко нарежьте лук и обжарьте его с чесноком до легкого золотистого цвета. Добавьте муку, хорошо перемешайте, влейте воду и всыпьте куриный бульон. Дайте покипеть несколько минут и положите в соус сливочный сыр. Посолите и поперчите по вкусу.
Serve chicken breast over boiled pasta. Place pasta on a plate, top with meat and zucchini and pour sauce over it. Decorate with greens. Chop fresh vegetables.
Подайте куриную грудку к отварным макаронам. Макароны выложите в тарелку, сверху - мясо и кабачки и полейте соусом. Украсьте зеленью. Сделайте нарезку из свежих овощей.