Peel and wash the potatoes and onions. Wash the oyster mushrooms and greens and dry. Set out the remaining ingredients for the dish.
Очистите и помойте картофель и лук. Помойте вешенки и зелень, обсушите. Выставьте остальные продукты для блюда.
Cut the potatoes into strips, cubes or as you like, onions into small cubes. Cut the oyster mushrooms into thin slices.
Картофель нарежьте соломкой, брусочками ил как вам нравится, лук - мелкими кубиками. Вешенки нарежьте тонкими пластинами.
Heat vegetable oil in a frying pan, add potatoes. Cook over medium heat, stirring occasionally for 5-7 minutes. Add mushrooms, stir. Salt, pepper, add spices to taste, and mix again. Then add the onion here and turn it off after 2-3 minutes.
Разогрейте на сковороде растительное масло, выложите картофель. Готовьте на среднем огне, периодически помешивая 5-7 минут. Добавьте грибы, перемешайте. Посолите, поперчите, добавьте специи по вкусу, и еще раз перемешайте. Затем отправьте сюда лук и через 2-3 минуты выключите.
Place the oyster mushrooms and potatoes on a plate in a beautiful mound. Garnish with parsley or other herbs. Add fresh or pickled vegetables in beautiful cuts.
Вешенки с картофелем выложите на блюдо красивой горкой. Украсьте петрушкой или другой зеленью. Положите свежие или маринованные овощи в красивой нарезке.