Prepare the required amount of ingredients in advance, boil the eggs. Finely chop the parsley and chop a few cloves of garlic.
Заранее приготовьте нужное количество ингредиентов, отварите яйца. Мелко порежьте петрушку, измельчите несколько зубчиков чеснока.
Prepare a salad dressing by combining white wine vinegar, parsley, oregano, olive oil, salt, pepper and chopped garlic cloves. Combine all dressing ingredients and whisk lightly. Wrap the beets in foil, each one separately. Bake in the oven at 200 degrees for about 60 minutes.
Приготовьте заправку для салата, для этого соедините белый винный уксус, петрушку, орегано, оливковое масло, соль, перец и измельченные зубчики чеснока. Соедините все ингредиенты для заправки и слегка взбейте. Свеклу заверните в фольгу, каждую отдельно. Запекайте в духовке при 200 градусах около 60 минут.
Cool it, peel it and cut it into cubes. Cut the tomatoes in half, cut the eggs, avocado, turkey and cheese into cubes. Place the collard greens, tomatoes, eggs, avocado, turkey, cheese and beets on a large plate. Pour dressing over salad.
Охладите ее, почистите и порежьте кубиками. Помидоры разрежьте пополам, яйца, авокадо, индейку и сыр нарежьте кубиками. На большую тарелку выложите листья зелени, помидоры, яйца, авокадо, индейку, сыр и свеклу. Полейте салат заправкой.
Decorate with dill sprigs, basil leaves, cut a piece of tomato, and form it into a decoration.
Украшайте веточками укропа, листьями базилика, нарежьте кусочек томата, сформируйте из него украшение.