Allow all foods to reach room temperature. Weigh and measure the required amount of ingredients from the list. Prepare the dishes for the dough.
Выставьте все продукты, чтобы они достигли комнатной температуры. Взвесьте и отмерьте по списку нужное количество ингредиентов. Приготовьте посуду для теста.
Mix sour cream with semolina. Add sugar and then soda. Wait a while for the semolina to swell and the soda to extinguish.
Сметану смешайте с манной крупой. Добавьте сахар, а затем соду. Подождите некоторое время, чтобы манка разбухла, а сода погасилась.
Beat the eggs until fluffy and add to the dough. Stir. Dice the pineapples and place them in the batter and stir.
Яйца взбейте до пышности и добавьте к тесту. Перемешайте. Нарежьте кубиками ананасы и переместите их в тесто и перемешайте.
Transfer the finished mixture to a baking pan lined with parchment. Bake in the oven for 45 minutes at 180 degrees.
Готовую массу переместите в форму для выпечки, застеленную пергаментом. Выпекайте в духовке 45 минут при 180 градусах.
Cut the manna with pineapple into pieces. Serve with jam or preserves. Apply the design on top with chocolate or other sauce. Garnish with mint.
Манник с ананасом нарежьте кусочками. Подайте с джемом или вареньем. Сверху нанесите рисунок шоколадным или другим соусом. Украсьте мятой.