Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Start with the sauce: Melt the butter in a small saucepan, add the flour and stir with a wooden spoon for 60 seconds over low heat.
Начните с соуса: в небольшой кастрюле растопите масло, всыпьте муку и перемешивайте деревянной ложкой 60 секунд на слабом огне.
Gradually add warm milk in stages as you stir. Once the sauce thickens, continue cooking for a couple more minutes to cook the flour. The sauce should have a uniform consistency. Season with a little salt, pepper and grated nutmeg. Set aside.
Постепенно добавляйте теплое молоко в несколько этапов по мере перемешивания. Когда соус загустеет, продолжайте готовить еще пару минут, чтобы сварилась мука. Соус должен приобрести однородную консистенцию. Приправьте небольшим количеством соли, перца и тертого мускатного ореха. Отложите в сторону.
Toast the bread evenly in a toaster or oven.
Равномерно поджарьте хлеб в тостере или в духовке.
Spread some Dijon mustard on one side of two slices. Divide the bechamel evenly among four slices, including the mustard slices.
Намажьте немного дижонской горчицы на два ломтика с одной стороны. Равномерно распределите бешамель на четыре ломтика, включая горчичные.
Place two or three thin slices of ham on the béchamel to cover two pieces of toast. Add cheese slices to all 4 pieces of toast: on top of the ham and on top of the bechamel.
Положите на бешамель два или три тонких ломтика ветчины, чтобы покрыть два тоста. Добавьте ломтики сыра на все 4 тоста: поверх ветчины и поверх бешамеля.
Place the non-ham slices on top of the rest and transfer both sandwiches to a foil-lined baking sheet. Bake in the oven for 10 minutes at 220°C.
Положите ломтики без ветчины поверх остальных и перенесите оба сэндвича на противень, застеленный фольгой. Выпекайте в духовке в течение 10 минут при температуре 220°C.
Serve straight from the oven with a green salad.
Подавайте прямо из духовки с зеленым салатом.