Wash and peel the onion from the top layer and the bell pepper from the stem and seeds.
Помойте и очистите лук от верхнего слоя и болгарский перец — от черенка и косточек.
Cut the vegetables into small cubes.
Овощи нарежьте небольшими кубиками.
Grate the cheese.
Сыр натрите на терке.
Rinse the chicken fillet well and cut into small strips.
Куриное филе хорошо промойте и нарежьте на небольшие полосочки.
Pour oil into a heated frying pan and place the chopped meat. Fry it for about 7-10 minutes, then add the onion and cook for another 4-5 minutes.
На разогретую сковороду налейте масла и выложите нарезанное мясо. Обжарьте его примерно 7-10 минут, затем добавьте лук и жарьте еще 4-5 минут.
Next, add the bell pepper and fry everything together for another 4-5 minutes.
Далее выложите болгарский перец и жарьте все вместе еще 4-5 минут.
Then add sour cream and salt and pepper to taste and continue frying the chicken and vegetables for another 5-7 minutes.
Затем добавьте сметану и соль-перец по вкусу и продолжайте жарить курицу с овощами еще в течение 5-7 минут.
Meanwhile, use a mug or round cutter to cut out tortilla circles approximately 10 cm in diameter.
В это время кружкой или круглой формочкой вырежьте кружочки из тортильи примерно 10 см в диаметре.
Place the filling in the center of each circle and fold it in half. Stuff all the tortilla circles this way and place them next to each other in a circle.
Выложите в центр каждого кружочка начинку и сложите его пополам. Начините таким образом все кружочки из тортильи и разложите их рядом друг с другом по кругу.
Then sprinkle the resulting tacos with grated cheese and place in an oven preheated to 180 degrees for 10-15 minutes so that the cheese melts. The snack is ready!
Затем посыпьте получившиеся тако натертым сыром и поставьте в разогретую до 180 градусов духовку на 10-15 минут, чтобы сыр растаял. Закуска готова!