Wash the vegetables, peel the onions and garlic. You will need 2 cloves of garlic. Well, if you like it spicy, then use a larger amount.
Помойте овощи, лук и чеснок очистите от кожуры. Вам понадобится 2 зубчика чеснока. Ну, а если вы любите остренькое, то используйте большее количество.
Pour boiling water over the tomatoes and leave for a while. Once they have cooled slightly, remove the skins.
Помидоры залейте кипятком и оставьте на некоторое время. После того, как они немного остынут, снимите с них кожуру.
Cut the pepper in half and remove the seeds. Finely chop. If the cucumber's peel is young and soft, you can use a cucumber with the peel. Cut it in half and if it has large seeds, remove them. Next, cut into small cubes.
Перец разрежьте пополам и очистите от семян. Мелко порежьте. Если у огурца кожура молодая и мягкая, можно использовать огурец с кожурой. Разрежьте его пополам, и если у него крупные семена, удалите их. Далее нарежьте на мелкие кубики.
Also chop the onion and garlic finely and place all the vegetables in a deep bowl.
Лук и чеснок также порежьте мелко и поместите все овощи в глубокую чашу.
Finely chop the parsley, add to the prepared mixture and run through the blender again. Add tomato juice, vinegar and olive oil. Mix well
Петрушку порежьте мелко, добавьте в приготовленную смесь и еще раз пройдитесь блендером. Добавьте томатный сок, уксус и оливковое масло. Хорошенько перемешайте
Salt and pepper the soup to taste. Add reserved vegetables. The soup is ready.
Посолите и поперчите суп по вкусу. Добавьте оставленные овощи. Суп готов.