Prepare the necessary ingredients. Wash the vegetables under running water. Peel the onion.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Помойте овощи под проточной водой. Почистите лук.
Cut the pepper in half, remove the seeds and cut each half into small cubes.
Перец разрежьте пополам, удалите семена и порежьте каждую половинку на мелкие кубики.
Finely chop the peeled onion and garlic. Peel the cucumber and chop finely. If the cucumber seeds are large enough, remove them with a teaspoon.
Очищенный лук и чеснок мелко порежьте. Огурец очистите от кожуры и так же мелко порежьте. Если семена у огурца достаточно крупные, то удалите их чайной ложкой.
Using a blender, thoroughly chop all the vegetables. Salt and pepper the soup.
Используя блендер, тщательно измельчите все овощи. Посолите и поперчите суп.
Cut the bread into slices, lower each slice individually into the soup and, as soon as it gets a little wet, mash it with a fork. And so on with each slice.
Хлеб нарежьте ломтиками, каждый ломтик по отдельности опускайте в суп и как только он немного намокнет, разомните его вилкой. И так с каждым ломтиком.
After soaking each piece, go through the blender again. Add olive oil and apple cider vinegar. Mix everything well.
Размочив каждый кусочек, пройдитесь еще раз блендером. Добавьте оливковое масло и яблоневый уксус. Все хорошенько перемешайте.