Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the mushrooms thoroughly, peel the onions and garlic.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Грибы тщательно промойте, репчатый лук и чеснок очистите.
Cut the onion into half rings.
Репчатый лук нарежьте полукольцами.
Cut the garlic into strips.
Чеснок нарежьте соломкой.
Place the mushrooms in a saucepan, cover with water and cook for 25 minutes.
Грибы выложите в кастрюлю, залейте водой и варите в течение 25 минут.
Drain the mushrooms through a colander.
Слейте с грибов воду через дуршлаг.
Prepare the marinade for the mushrooms. To do this, pour 1 liter of water into a saucepan, add black peppercorns, bay leaves, cloves, garlic, onions, vegetable oil, salt and sugar. Bring to a boil.
Подготовьте маринад для грибов. Для этого в кастрюлю налейте 1 литр воды, добавьте в нее черный перец горошком, лавровый лист, гвоздику, чеснок, лук, растительное масло, соль и сахар. Доведите до кипения.
Place the mushrooms in the pan and cook them in the marinade for 5 minutes after boiling. Finally, add vinegar to the pan and let the mushrooms sit for about 2 hours.
Выложите в кастрюлю грибы и варите их в маринаде в течение 5 минут после закипания. В конце добавьте в кастрюлю уксус и дайте грибам настояться около 2 часов.
Transfer the finished pickled mushrooms to a jar or serve.
Готовые маринованные грибы переложите в банку или подавайте к столу.