Prepare all the ingredients for the dish. Wash the tomatoes, peel the onions. Sterilize the jar and lid for the preparation.
Подготовьте все ингредиенты для блюда. Помойте помидоры, очистите лук. Простерилизуйте банку и крышку для заготовки.
Cut the onion into rings.
Нарежьте лук кольцами.
Pour sugar and salt into a saucepan, add bay leaf and pepper.
Всыпьте сахар и соль в кастрюлю, добавьте лавровый лист и перец.
Add 0.5 liters of water and vinegar to the dry ingredients. Bring the marinade to a boil.
Добавьте к сухим ингредиентам 0,5 л воды и уксус. Доведите маринад до кипения.
Line the bottom of the jar with chopped onions.
Выложите дно банки нарезанным луком.
Place tomatoes on onions.
Выложите на лук помидоры.
Pour the hot marinade over the tomatoes.
Залейте помидоры горячим маринадом.
Close the jars with lids and put them in a cool, dark place. The preparation is ready!
Закройте банки крышками и уберите в прохладное темное место. Заготовка готова!