Wash the potatoes, beets and carrots thoroughly, then bake them with sea salt in the oven at 200°C for 30-40 minutes. To ensure vegetables roast quickly and evenly, place them in coarse sea salt and place in the oven. Peel the finished vegetables, also peel and seeds the apple.
Хорошенько вымойте картофель, свеклу и морковь, затем запекайте их на морской соли в духовке при 200°C в течение 30-40 минут. Чтобы овощи запекались быстро и равномерно, поместите их на крупную морскую соль и отправьте в духовку. Готовые овощи очистите от кожуры, также очистите яблоко от кожуры и семян.
Place potatoes, beets, carrots, cucumbers and apples, cut into slices, cubes or strips, in a bowl and add sauerkraut.
Картофель, свеклу, морковь, огурцы и яблоко, нарезанные ломтиками, кубиками или соломкой, выложите в миску и добавьте квашеную капусту.
Prepare the dressing: mix mustard, salt, pepper and sugar with oil and vinegar until smooth.
Приготовьте заправку: горчицу, соль, перец и сахар перемешайте с маслом и уксусом до однородности.
Mix vegetables with sauce, sprinkle with chopped green onions and dill, then serve.
Овощи смешайте с соусом, присыпьте измельченным зеленым луком и укропом, затем подавайте.