Peel the avocado, remove the pit and cut the flesh into cubes. Wash and chop the lettuce leaves.
Очистите авокадо от кожуры, достаньте косточку и нарежьте мякоть кубиками. Помойте и нарежьте листья салата.
Place lettuce leaves and avocado slices in a bowl.
Выложите салатные листья и кусочки авокадо в миску.
Boil the shrimp for 3 minutes and drain in a colander. If your shrimp have shells, peel them. Place shrimp on top of salad.
Креветки отварите в течение 3 минут и откиньте на дуршлаг. Если ваши креветки в панцирях — очистите их. Выложите креветки поверх салата.
Peel the grapefruit, remove the membranes from the segments and add the pulp to the salad.
Очистите грейпфрут от кожуры, снимите пленки с долек и добавьте мякоть в салат.
Mix all ingredients, season with olive oil and soy sauce and garnish with white sesame seeds.
Все ингредиенты смешайте, заправьте оливковым маслом и соевым соусом и украсьте белым кунжутом.
The light and satisfying salad is ready; you can serve it with chopsticks rather than a fork - the dining experience will become even more unusual!
Легкий и сытный салат готов, можно подать к нему не вилку, а палочки — ощущения от трапезы станут еще необычнее!