Prepare your work surface, check all the necessary ingredients.
Подготовьте рабочую поверхность, проверьте все необходимые ингредиенты.
Heat a glass of water in a saucepan or saucepan and heat to 40-50 degrees. Add yeast, sugar and kvass wort to the water. Mix the ingredients thoroughly.
Разогрейте в сотейнике или кастрюле стакан воды и подогрейте до 40-50 градусов. Добавьте в воду дрожжи, сахар и квасное сусло. Тщательно перемешайте ингредиенты.
Carefully pour the kvass mixture into a three-liter jar.
Аккуратно перелейте смесь для кваса в трехлитровую банку.
Fill the mixture with water, add raisins.
Залейте смесь водой, добавьте изюм.
Carefully wrap the neck of the jar with cling film and leave to steep for 15-17 hours.
Аккуратно обмотайте горлышко банки пищевой пленкой и оставьте настаиваться на 15-17 часов.
Kvass from kvass wort is ready! Bon appetit!
Квас из квасного сусла готов! Приятного аппетита!