Wash and peel the vegetables. Clean the fish: separate the head, scales, fins and remove the entrails. Cut the prepared fish into pieces.
Вымойте и очистите овощи. Очистите рыбу: отделите голову, чешую, плавники и удалите внутренности. Подготовленную рыбу нарежьте на куски.
Place potatoes, cut into small pieces, in a saucepan, cover with cold water and bring to a boil over high heat. Then reduce the heat and leave the potatoes to cook. Once it becomes soft, add salt.
Картофель, нарезанный небольшими кусочками, выложите в кастрюлю, залейте холодной водой и доведите до кипения на сильном огне. Затем убавьте огонь и оставьте картофель вариться. Как только он станет мягким, посолите.
In heated vegetable oil, fry the onions and carrots cut into small cubes for 3-5 minutes over medium heat.
В разогретом растительном масле обжарьте нарезанные небольшими кубиками лук и морковь в течение 3-5 минут на среднем огне.
Cut the fish into pieces about 2 cm thick and add them to the pan with the potatoes. Bring to a boil over high heat, then add the frying agent and cook the fish soup over low heat for 8-10 minutes (until the fish is cooked).
Нарежьте рыбу кусочками толщиной около 2 см и добавьте ее в кастрюлю с картофелем. Доведите до кипения на сильном огне, затем добавьте зажарку и варите уху на медленном огне в течение 8-10 минут (до готовности рыбы).
Add chopped herbs to the soup, as well as pepper and bay leaf. Mix everything and remove the pan from the heat. Let the soup steep for 7-10 minutes, remove the bay leaf and serve.
Добавьте в уху измельченную зелень, а также перец и лавровый лист. Все перемешайте и снимите кастрюлю с огня. Дайте ухе настояться в течение 7-10 минут, достаньте лавровый лист и подавайте.