Peel the onions and rinse the green onions. Drain the mozzarella. Prepare the remaining ingredients.
Очистите репчатый лук, зеленый лук ополосните. Слейте жидкость с моцареллы. Подготовьте остальные ингредиенты.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Heat the vegetable oil in a frying pan and fry the onions over medium heat until golden brown for 5 minutes.
Разогрейте растительное масло в сковороде и обжарьте репчатый лук на среднем огне до золотистого цвета в течение 5 минут.
Add the minced meat to the pan, stir and fry for about 10 minutes until done.
Добавьте в сковороду фарш, перемешайте и жарьте еще примерно 10 минут до готовности.
Add ketchup, paprika, curry, salt and black pepper to the minced meat to taste. Stir.
Добавьте к фаршу кетчуп, паприку, карри, соль и черный перец по вкусу. Перемешайте.
Cut the hot dog buns in half horizontally, but don't cut all the way through. Place mozzarella balls on each bun.
Разрежьте булочки для хот-догов пополам вдоль по горизонтали, но не дорезайте до конца. Выложите на каждую булочку шарики моцареллы.
Place the minced meat on top of the cheese. Sprinkle everything with finely chopped green onions. Close the buns.
Сверху на сыр выложите фарш. Посыпьте все мелко нарезанным зеленым луком. Закройте булочки.
Serve hot dogs on fresh lettuce leaves, if desired. Ready. Bon appetit!
Подайте хот-доги на листьях свежего салата по желанию. Готово. Приятного аппетита!
Add fresh vegetables to your hot dogs, such as tomatoes and cucumbers.
Добавьте в хот-доги свежие овощи, например, помидоры и огурцы.