Thaw the puff pastry. Remove sausages from packaging. Preheat the oven to 180°C.
Разморозьте слоеное тесто. Очистите сосиски от упаковки. Разогрейте духовку до 180°С.
Dust the table with a little flour. Place the dough on the table and roll out to a thickness of 3-4 mm.
Присыпьте стол небольшим количеством муки. Выложите тесто на стол и раскатайте до толщины 3-4 мм.
Cut the dough into strips 2-3 cm wide.
Нарежьте тесто на полоски шириной 2-3 см.
Wrap the sausages in the dough. Form all the hot dogs in this manner.
Заверните сосиски в тесто. Таким образом сформируйте все хот-доги.
Break a chicken egg into a bowl and whisk.
В миску разбейте куриное яйцо и взболтайте.
Grease a baking sheet with vegetable oil. Place hot dogs on it and brush them with beaten egg.
Смажьте противень растительным маслом. Выложите на него хот-доги и смажьте их взбитым яйцом.
Place the hot dogs in the oven for 20-25 minutes at 180°C. Depending on the oven, it may take a little longer.
Отправьте хот-доги в духовку на 20-25 минут при 180°С. В зависимости от духовки времени может понадобиться чуть больше.
Hot dogs in dough are ready. Bon appetit!
Хот-доги в тесте готовы. Приятного аппетита!
Spread the hot dogs with ketchup or any other sauce, sprinkle with grated cheese and place in the oven for another 5 minutes. This will make the hot dogs even tastier.
Намажьте хот-доги кетчупом или любым другим соусом, посыпьте тертым сыром и отправьте в духовку еще на 5 минут. Так хот-доги станут еще вкуснее.