Peel the red onion and garlic. Wash the plums and remove the pits. Remove the sausages from the packaging. Prepare the remaining ingredients.
Очистите красный лук и чеснок. Сливы помойте и удалите из них косточки. Сосиски извлеките из упаковки. Подготовьте остальные ингредиенты.
Chop the garlic cloves.
Измельчите зубчики чеснока.
Cut the red onion into thin half rings.
Красный лук нарежьте тонкими полукольцами.
Cut the plums into small pieces.
Сливы нарежьте небольшими кусочками.
Heat vegetable oil in a frying pan. Saute the red onion over medium heat for 5 minutes.
Разогрейте растительное масло в сковороде. Обжарьте красный лук на среднем огне в течение 5 минут.
Add garlic, plums and tomato paste to the onions. Mix everything and fry for a few more minutes.
Добавьте к луку чеснок, сливы и томатную пасту. Всё перемешайте и жарьте еще несколько минут.
Add lemon juice, paprika, ginger, salt and black pepper. Stir and simmer the homemade ketchup for a few more minutes. The main thing is that all the ingredients and flavors come together.
Добавьте лимонный сок, паприку, имбирь, соль и черный перец. Перемешайте тушите домашний кетчуп еще несколько минут. Главное, чтобы все ингредиенты и вкусы, объединились.
Heat a second frying pan and grease with vegetable oil. Fry the sausages for 5-7 minutes until cooked through and golden brown.
Разогрейте вторую сковороду и смажьте растительным маслом. Обжарьте сосиски в течение 5-7 минут до готовности и румяного цвета.
Cut the hot dog buns horizontally, without cutting all the way through.
Разрежьте булочки для хот-догов вдоль по горизонтали, не дорезая до конца.
Place sausages on buns and generously top with homemade ketchup.
Выложите на булочки сосиски и щедро полейте все сверху домашним кетчупом.
Garnish the hot dog with sesame seeds and serve on lettuce leaves, if desired. Ready. Bon appetit!
Украсьте хот-дог кунжутом и подайте на листьях салата по желанию. Готово. Приятного аппетита!