Remove sausages from packaging. Prepare the remaining ingredients.
Очистите сосиски от упаковки. Подготовьте остальные ингредиенты.
In a deep bowl, mix wheat and corn flour, sugar and salt.
В глубокой миске смешайте пшеничную и кукурузную муку, сахар и соль.
Add one chicken egg, pour in milk. Mix everything thoroughly. Corn dog dough is ready! The consistency should resemble thick sour cream.
Добавьте одно куриное яйцо, влейте молоко. Тщательно все перемешайте. Тесто для корн-догов готово! Консистенция должна напоминать густую сметану.
Cut the sausages in half and place in a bowl or deep plate.
Порежьте сосиски пополам и выложите в миску или глубокую тарелку.
Dredge sausages in flour. This is necessary so that the dough “sticks” to the sausages better.
Обваляйте сосиски в муке. Это необходимо для того, чтобы тесто лучше «приставало» к сосискам.
Dip each sausage into the dough and place in a frying pan with heated vegetable oil.
Обмакните каждую сосиску в тесто и выложите на сковороду с разогретым растительным маслом.
Fry the corn dogs for 2-3 minutes on each side until golden brown.
Обжарьте корн-доги по 2-3 минуты с каждой стороны до золотистой корочки.
Place cooked corn dogs on paper towels to remove excess oil.
Готовые корн-доги выложите на бумажные полотенца, чтобы удалить излишки масла.
Serve corn dogs on fresh lettuce leaves. Drizzle them with BBQ sauce and garnish with sesame seeds. Ready. Bon appetit!
Подайте корн-доги на листьях свежего салата. Полейте их соусом барбекю и украсьте кунжутом. Готово. Приятного аппетита!