Remove eggs, milk and butter from the refrigerator in advance. Sift the flour. Prepare your mixer.
Яйца, молоко и сливочное масло заранее достаньте из холодильника. Просейте муку. Подготовьте миксер.
Beat the eggs with a mixer, add 200 g of milk, salt, sugar and mix everything well until smooth. Then add the sifted flour and mix thoroughly again with a mixer until smooth.
Взбейте яйца с помощью миксера, добавьте 200 г молока, соль, сахар и все хорошенько перемешайте до однородности. Затем всыпьте просеянную муку и еще раз тщательно перемешайте миксером до однородной консистенции.
Gradually add the remaining milk to the resulting mixture and stir until smooth, avoiding the appearance of lumps. The consistency of the dough should resemble liquid sour cream or very heavy cream. Add vegetable oil and mix well again.
К полученной смеси постепенно добавляйте оставшееся молоко и перемешивайте до однородности, избегая появления комочков. По консистенции тесто должно напоминать жидкую сметану или очень жирные сливки. Добавьте растительное масло и снова хорошо перемешайте.
Fry the pancakes in a hot frying pan, lightly greased with vegetable oil.
Обжаривайте блины на раскаленной сковороде, слегка смазанной растительным маслом.
Grease the finished pancakes with butter and stack them.
Готовые блинчики смажьте сливочным маслом и сложите стопкой.