Peel the onions. Drain the liquid from the gherkins. Prepare the remaining ingredients.
Очистите репчатый лук. С корнишонов слейте жидкость. Подготовьте остальные ингредиенты.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Cut the gherkins into small cubes.
Корнишоны нарежьте мелкими кубиками.
Heat a frying pan and pour in vegetable oil. Fry the onions for 7 minutes until golden brown.
Разогрейте сковороду и влейте растительное масло. Обжарьте репчатый лук в течение 7 минут до золотистого цвета.
In another frying pan, melt the butter. Add a tablespoon of flour, fry it for 2-3 minutes until golden brown.
На другой сковороде растопите сливочное масло. Добавьте столовую ложку муки, обжарьте ее 2-3 минуты до золотистого цвета.
Add a tablespoon of tomato paste to the creamy flour mixture and stir.
Добавьте к сливочно-мучной массе столовую ложку томатной пасты и перемешайте.
Add finely chopped gherkins and fried onions to the pan. Mix everything thoroughly and simmer for 1-2 minutes over low heat. Season the onion sauce with salt and pepper to taste. If the sauce is too thick, add a little water to it.
Добавьте в сковороду мелко нарезанные корнишоны и обжаренный репчатый лук. Все тщательно перемешайте и потушите 1-2 минуты на медленном огне. Посолите и поперчите луковый соус по вкусу. Если соус получился слишком густым, то добавьте в него немного воды.
Onion sauce with pickles is ready. Bon appetit!
Луковый соус с солеными огурцами готов. Приятного аппетита!
Add chopped dill or cilantro to the sauce.
Добавьте в соус рубленый укроп или кинзу.