Peel the onions and remove the packaging from the sausages. Wash the tomato and lettuce leaves.
Очистите репчатый лук, снимите упаковку с сосисок. Помойте помидор и листья салата.
Cut the onion into thin half rings.
Нарежьте репчатый лук тонкими полукольцами.
Cut the tomatoes into small slices.
Помидоры нарежьте небольшими ломтиками.
Heat a frying pan and grease with vegetable oil. Fry the sausages over medium heat until cooked through and golden brown.
Разогрейте сковороду и смажьте растительным маслом. Обжарьте сосиски на среднем огне до готовности и румяного цвета.
Fry the onions for 5-7 minutes over medium heat until soft and golden brown. Add salt, ground black pepper to taste and paprika. Stir the onion and remove from heat.
Обжарьте репчатый лук в течение 5-7 минут на среднем огне до мягкости и золотистого цвета. Добавьте соль, черный молотый перец по вкусу и паприку. Перемешайте лук и снимите с огня.
Cut the hot dog buns horizontally, without cutting all the way through. Spread mayonnaise on each bun half.
Разрежьте булочки для хот-догов вдоль по горизонтали, не дорезая до конца. Смажьте каждую половинку булочки майонезом.
Place lettuce and two sausages on the bun.
Выложите на булочку лист салата и две сосиски.
Then add tomato slices and fried onions. Make the second hot dog in the same way.
Затем выложите ломтики помидора и жареный лук. Таким же образом сделайте второй хот-дог.
Top the hot dogs with ketchup.
Полейте хот-доги сверху кетчупом.
Homemade hot dogs with onions are ready. Bon appetit!
Хот-доги с луком по-домашнему готовы. Приятного аппетита!