Wash and dry lettuce. Drain the Korean carrots. Remove sausages from packaging.
Помойте и обсушите листовой салат. С корейской моркови слейте жидкость. Сосиски очистите от упаковки.
Grate the sausage cheese on a coarse grater.
Натрите колбасный сыр на крупной терке.
Heat the vegetable oil in a frying pan and fry the sausages for 5-7 minutes until cooked and golden brown.
Разогрейте растительное масло в сковороде и обжарьте сосиски в течение 5-7 минут до готовности и румяного цвета.
Cut the hot dog buns horizontally, without cutting all the way through. Brush each half with mayonnaise to taste.
Разрежьте булочки для хот-догов вдоль по горизонтали, не дорезая до конца. Смажьте каждую половинку майонезом по вкусу.
Place a lettuce leaf on each bun, followed by the fried sausages and Korean carrots.
Выложите на каждую булочку по листу салата, затем обжаренные сосиски и корейскую морковь.
Sprinkle shredded sausage cheese all over the top.
Посыпьте все сверху тертым колбасным сыром.
Close the buns and drizzle with BBQ sauce.
Закройте булочки и полейте соусом барбекю.
Homemade hot dogs are ready. Bon appetit!
Домашние хот-доги готовы. Приятного аппетита!