Sift the flour and boil the water. To get a looser texture of the dumplings, strain the cottage cheese through a medium sieve.
Просейте муку и вскипятите воду. Чтобы получить более рыхлую текстуру вареников, протрите творог через среднее сито.
Combine cottage cheese, egg, sugar, salt and mix everything until smooth. Gradually add flour and knead the dough.
Соедините творог, яйцо, сахар, соль и перемешайте все до однородной консистенции. Постепенно всыпайте муку и замесите тесто.
Form the dough into a sausage and cut into dumplings.
Сформируйте из теста колбаску и нарежьте вареники.
Place the dumplings in boiling water and cook for 5 minutes after they float.
Отправьте вареники в кипящую воду и варите в течение 5 минут после того, как они всплывут.
Dry the finished dumplings on a paper towel, then fry in butter until golden brown.
Готовые вареники просушите на бумажном полотенце, затем обжарьте на сливочном масле до золотистой корочки.