Measure out all ingredients. Remove the butter from the refrigerator and let it sit at room temperature.
Отмерьте все ингредиенты. Достаньте сливочное масло из холодильника и дайте ему полежать при комнатной температуре.
Grind the cookies in a blender until they become fine crumbs.
Измельчите печенье в блендере до состояния мелкой крошки.
Melt the chocolate in the microwave on low power or in a water bath.
Растопите шоколад в микроволновке на маленькой мощности или на водяной бане.
Add melted chocolate to crushed cookies. Mix everything thoroughly.
Добавьте растопленный шоколад к измельченному печенью. Всё тщательно перемешайте.
Place the resulting mass in a baking dish and distribute evenly, forming sides. Tamp the base well with your hands or the flat bottom of a glass. Place the base in the refrigerator.
Полученную массу выложите в форму для выпечки и равномерно распределите, формируя бортики. Хорошо утрамбуйте основу руками или плоским дном стакана. Отправьте основу в холодильник.
Meanwhile, prepare the filling. Place cottage cheese and softened butter in a deep bowl. Add cane and vanilla sugar.
А тем временем подготовьте начинку. В глубокую чашу выложите творог и размягченное сливочное масло. Добавьте тростниковый и ванильный сахар.
Mix everything thoroughly. Beat the mixture with an immersion blender until smooth and creamy.
Тщательно всё перемешайте. Взбейте массу погружным блендером до однородной кремообразной консистенции.
Mix 20 g of gelatin and 100 ml of water. Heat the mixture to 60°C so that the gelatin dissolves faster.
Смешайте 20 г желатина и 100 мл воды. Подогрейте смесь до 60°С, чтобы желатин быстрее растворился.
Pour diluted gelatin into the curd cream and mix thoroughly. Additionally, beat everything again with a blender.
Влейте в творожный крем разбавленный желатин и тщательно перемешайте. Дополнительно взбейте всё еще раз блендером.
Place the curd filling into the base and distribute evenly. Place jam on top of the curd mass in an even layer. Place the cheesecake in the refrigerator for 3 hours.
Выложите творожную начинку в основу и равномерно распределите. Сверху на творожную массу выложите ровным слоем варенье. Отправьте чизкейк в холодильник на 3 часа.
Australian cheesecake is ready. Bon appetit
Австралийский чизкейк готов. Приятного аппетита
Serve the cheesecake with the chocolate topping on the plate.
Подайте чизкейк, украсив тарелку шоколадным топпингом.