Peel the red onion, carrots and garlic. Rinse the pork heart with cold water. Wash the cilantro and dry.
Очистите красный лук, морковь и чеснок. Свиное сердце ополосните холодной водой. Помойте кинзу и просушите.
Fill the heart with plenty of cold water, put it on the fire, add salt, bay leaf and peppercorns. When the water boils, reduce the heat and skim off the foam. Cook the heart for 2 hours over low heat until tender.
Залейте сердце большим количеством холодной воды, поставьте на огонь, посолите, добавьте лавровый лист и перец горошком. Когда вода закипит, убавьте огонь и снимите пену. Варите сердце в течение 2 часов на медленном огне до готовности.
Now pickle the onion. To do this, cut the red onion into thin half rings.
Теперь замаринуйте лук. Для этого нарежьте красный лук тонкими полукольцами.
In a small bowl, combine water, vinegar, sugar and a pinch of salt. Stir. Dip the onion into the marinade and crush it a little with your hands, so it will become soft and marinate better. Leave the onions for 20-30 minutes.
В маленькой миске смешайте воду, уксус, сахар и щепотку соли. Перемешайте. Опустите лук в маринад и немного подавите руками, так он станет мягким и лучше промаринуется. Оставьте лук на 20-30 минут.
Grate the carrots on a fine grater.
Натрите морковь на мелкой терке.
Chop the garlic.
Чеснок измельчите.
Finely chop the cilantro. Set aside a small amount for garnish.
Кинзу мелко порубите. Отложите небольшое количество для украшения.
Cool the finished boiled heart and cut into thin strips.
Готовое отварное сердце остудите и нарежьте тонкой соломкой.
Place the heart, garlic, cilantro, carrots and pickled onions in a deep salad bowl. Season the salad with mayonnaise, salt and pepper to taste. Stir.
В глубокий салатник выложите сердце, чеснок, кинзу, морковь и маринованный лук. Заправьте салат майонезом, посолите и поперчите по вкусу. Перемешайте.
Serve the salad garnished with fresh cilantro. Bon appetit!
Подайте салат, украсив свежей кинзой. Приятного аппетита!