Wash the dill and dry. Peel the red onion. Prepare the remaining ingredients. Instead of balsamic vinegar, you can use apple cider vinegar or any other vinegar.
Помойте укроп и просушите. Очистите красный лук. Подготовьте остальные ингредиенты. Вместо бальзамического уксуса вы можете взять яблочный или любой другой.
Slice the red onion into thin pieces.
Нарежьте красный лук тонкими перышками.
Finely chop the dill.
Укроп мелко порубите.
Place red onion in a small bowl. Add sumac, sugar, salt, dill and balsamic vinegar. Stir and crush the onion with your hands until it becomes soft and releases juice. Leave the onion to marinate for 15 minutes.
Выложите красный лук в небольшую миску. Добавьте сумах, сахар, соль, укроп и бальзамический уксус. Перемешайте и помните лук руками, чтобы он стал мягким и дал сок. Оставьте лук на 15 минут промариноваться.
Pickled onions with sumac are ready. Bon appetit!
Маринованный лук с сумахом готов. Приятного аппетита!
Garnish the onions with cilantro leaves.
Украсьте лук листьями кинзы.