Rinse the pike fillets with cold water and pat dry with paper towels. Be sure to check the fish for bones. Peel the onions and wash the dill.
Ополосните филе щуки холодной водой и промокните бумажными полотенцами. Обязательно проверьте рыбу на наличие костей. Очистите репчатый лук и помойте укроп.
Cut the pike fillets into small pieces 1 cm wide.
Нарежьте филе щуки небольшими кусочками шириной 1 см.
Cut the onion into thin half rings.
Нарежьте репчатый лук тонкими полукольцами.
Finely chop the dill.
Укроп мелко порубите.
Prepare the marinade: mix vegetable oil, vinegar, salt, sugar and black pepper. Shake the mixture until it forms a homogeneous emulsion.
Приготовьте маринад: смешайте растительное масло, уксус, соль, сахар и черный перец. Взболтайте смесь до однородной эмульсии.
Place fish and onions in a jar or container, alternating layers. Sprinkle each layer with dill.
В баночку или контейнер выложите, чередуя слоями, рыбу и репчатый лук. Каждый слой посыпьте укропом.
Pour the marinade over the pike and close the lid. Place the fish in the refrigerator to marinate for at least 12 hours. The longer the fish is marinated, the tastier it is.
Залейте щуку маринадом и закройте крышку. Уберите рыбу мариноваться минимум на 12 часов в холодильник. Чем дольше рыба маринуется, тем она вкуснее.
Marinated pike with onions is ready. Bon appetit!
Маринованная щука с луком готова. Приятного аппетита!
When serving, pour unrefined vegetable oil over the fish, garnish with red onion rings and dill sprigs. Serve Borodino bread with the fish.
Полейте рыбу при подаче нерафинированным растительным маслом, украсьте кольцами красного лука и веточками укропа. Подайте к рыбе бородинский хлеб.