Wash the greens and horseradish leaves, dry everything using paper towels or a special centrifuge. Peel the garlic cloves.
Помойте зелень и листья хрена, всё просушите при помощи бумажных полотенец или специальной центрифуги. Очистите зубчики чеснока.
Trim off any tough stems from the parsley.
Обрежьте у петрушки жесткие стебли.
Also cut off the tough stems of the dill.
У укропа также отрежьте жесткие стебли.
Separate the horseradish leaves from the thick stems and chop as desired. This will make it easier to chop them.
Листья хрена отделите от толстых стеблей и произвольно нарежьте. Так будет удобнее их измельчать.
Cut the garlic into small slices.
Чеснок нарежьте небольшими пластинками.
Place parsley, dill and horseradish leaves in a tall measuring cup or blender bowl. Add garlic, vegetable oil and salt.
В высокий мерный стакан или в чашу блендера выложите петрушку, укроп и листья хрена. Добавьте чеснок, растительное масло и соль.
Grind all ingredients to a smooth paste.
Измельчите все ингредиенты до однородной пасты.
Transfer the paste into a jar, close the lid and put it in the refrigerator. This snack can be stored in the refrigerator for a very long time.
Переложите пасту в баночку, закройте крышкой и уберите в холодильник. Такая закуска может храниться в холодильнике очень долго.
Horseradish and herb paste is ready for the winter.
Паста из хрена и зелени на зиму готова.