Remove scales from steak. To keep your kitchen clean, use a plastic bag to clean the scales. Place the fish in it and remove the scales with a small knife. Rinse and pat dry the fish with a paper towel. Preheat the oven to 200°C and prepare the foil.
Очистите стейк от чешуи. Чтобы кухня осталась в чистоте, для очистки чешуи используйте полиэтиленовый пакет. Положите в него рыбу и снимите чешую при помощи маленького ножа. Промойте и промокните рыбу бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 200°C и подготовьте фольгу.
Rub the steak with a mixture of salt and pepper, generously sprinkle with lemon juice and brush with olive oil. Leave the fish in this marinade for a short time.
Натрите стейк смесью соли и перца, щедро полейте соком лимона и смажьте оливковым маслом. Ненадолго оставьте рыбу в таком маринаде.
Place the prepared steak on foil, add rosemary and wrap in a tight envelope. Bake the steak in an oven preheated to 200°C for 20 minutes.
Выложите подготовленный стейк на фольгу, дополните розмарином и заверните в плотный конверт. Запекайте стейк в разогретой до 200°C духовке 20 минут.
10 minutes before cooking, open the envelope with fish using tongs. Place thin slices of lemon on the surface and return to the oven to brown the fish.
За 10 минут до готовности приоткройте конверт с рыбой щипцами. Положите на поверхность тонкие ломтики лимона и снова отправьте в духовку, чтобы рыба зарумянилась.