Prepare the required amount of ingredients. Wash the greens and vegetables thoroughly. Use small cucumbers or salad cucumbers in the dish, where the seeds are small enough that you don't have to remove them.
Приготовьте необходимое количество ингредиентов. Зелень и овощи хорошенько помойте. Используйте в блюде мелкие огурцы или салатные, где семена достаточно мелкие и вам не придется их удалять.
Pour boiling water over the tomatoes and let them stand. Then peel them off.
Томаты залейте кипятком и дайте им постоять. Затем снимите с них кожуру.
Cut the pepper in half and remove the core. Next, cut into small cubes, and also finely chop the peeled tomatoes.
Перец разрежьте пополам и удалите сердцевину. Далее порежьте на мелкие кубики, очищенные от кожуры помидоры также мелко порежьте.
Finely chop the herbs and green onions. Cut the garlic cloves into four parts.
Мелко порежьте зелень и зеленый лук. Зубчики чеснока порежьте на четыре части.
Place the chopped vegetables and herbs into a deep bowl for easy blending.
Переложите порезанные овощи и зелень в глубокую миску для удобного измельчения блендером.
Pour tomato juice into the prepared mixture. Peel the cucumbers, cut them into small beautiful cubes and add to the finished soup. Salt to taste and add spices if necessary. Top with finely chopped herbs.
В приготовленную смесь влейте томатный сок. Огурцы очистите от кожуры, разрежьте их на мелкие красивые кубики и добавьте в готовый суп. Посолите по вкусу и по необходимости добавьте специи. Сверху украсьте мелко порезанной зеленью.